Heeft u last van een geïrriteerde huid en wondjes door het scheren?

De oplossing is het harsen van uw benen!

Door het harsen krijgt u uw natuurlijke haargroei weer terug, en ontstaan er geen stoppels meer, waar door uw huid weer zacht aanvoelt. Het is aan te raden om in de winter of vroeg in het voorjaar te beginnen met harsen, omdat na ongeveer 3 harsbehandelingen de haartjes overal weer even lang zijn en dat het harsen dan echt goed resultaat geeft. In de wintermaanden is het ook verstandig om te blijven harsen, want als er tussendoor toch weer het mesje of een ontharingscreme word gebruikt, ontstaan er gelijk weer stoppels en kunt u weer van voor af aan beginnen.

BIJ 5 HARSBEHANDELINGEN KRIJGT U DE 6DE HARSBEHANDELING KADO!

Dus maak een afspraak voor het harsen, zodat u (zeker in de zomer) kunt genieten van een mooie gladde huid, zonder irritaties, wondjes en stoppels!

Deze aanbieding is geldig voor alle harsbehandelingen, en bij betaling van het totaalbedrag van 5 harsbehandelingen. Als voorbeeld; 6 maal onderbenen harsen is normaal €120,00 en u betaalt nu €100,00

In de beautysalon wordt er gewerkt met 3 verschillende soorten hars. Voor het gezicht word er azuleenwax gebruikt, deze word warm op het gezicht aangebracht met een spatel, en van de huid afgetrokken waarbij de haartjes meegenomen worden. Voor de bikinilijn en oksels word er gebruik gemaakt van een honinghars, deze wordt met een harsstrip verwijderd. Voor de benen, rug en armen is er de harsroller ook op basis van azuleen en word ook met een strip gebruikt.

Voor dat u in de salon komt voor bv de onderbenen te harsen, is het verstandig om de benen goed te scrubben, dit om de hoornlaag te verdunnen en er geen haartjes onder de huid blijven zitten tijdens het harsen. Tussen de harsbehandelingen door is het sowieso verstandig om te scrubben, om ingroeiende haartjes te voorkomen.

Helemaal pijnloos is het harsen niet, en sommige huiddelen zijn gevoeliger dan andere huiddelen, maar zo pijnlijk als er soms beweerd word is het ook niet!