Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht!

Lichte wimpers en wenkbrauwen? Op vakantie…en geen zin om iedere dag met mascara en wenkbrauwpotloden in de weer te zijn? En zo zijn er wel meer redenen om ervoor te kiezen om je wimpers en wenkbrauwen te laten verven!

Je geeft je gezicht wat meer expressie door het mooi stylen van je wenkbrauwen en de ideale vorm te creëren met waxen,verven,corrigeren of bijwerken.

Zijn de wenkbrauwen ongelijk? Of is er in de loop der jaren teveel aan de wenkbrauwen ‘geplukt’? Waardoor de wenkbrauwen uit vorm zijn geraakt? Geen probleem, samen kunnen we tot een oplossing komen om de wenkbrauwen weer goed in vorm te krijgen!

Natuurlijk kan je kiezen voor de laatste trends op wenkbrauw gebied…maar uiteindelijk gaat het erom dat de vorm van de wenkbrauwen en kleur goed bij het gezicht past, of iets nu hip is of niet…je moet je er goed bij voelen!

Kies voor donkere en volle wimpers. Perfect geverfde wenkbrauwen. 4 tot 6 weken resultaat!

Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik trainingen op het gebied van lash&brow styling en blijf ik op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden. En mag ik mijzelf Allround RefectoCil Specialist noemen sinds 11 maart 2017