UW SCHOONHEID, MIJN VISITEKAARTJE

Omdat ik het belangrijk vind om de huid in topconditie te brengen en te houden, ben ik gestart met pakketten die bestaan uit producten en behandelingen, speciaal afgestemd op het huidtype en de verzorging welke nodig is om dit te bereiken.

VERBETERING EN GENIETEN STAAT VOOROP!

Met een huidverzorging VIP pakket bestaande uit producten en behandelingen, speciaal afgestemd op een goede verzorging en verbetering van de huid, bereiken we samen een fantastisch resultaat. In de salon met de behandelingen en thuis door gebruik van de producten. Hierdoor ontstaat er een goede samenwerking wat echt huidverbetering oplevert.

Een  huidverzorging VIP pakket bestaat uit behandelingen en producten voor een heel jaar en word speciaal samengesteld met producten en behandelingen die de huid nodig heeft om een goed resultaat te bereiken.

VOORDELEN PERSOONLIJK VIP PAKKET

  • Het word speciaal samengesteld en bevat alles wat je nodig hebt voor de huid,aan producten en behandelingen.
  • Over het totale jaarbedrag een hoge korting.
  • Producten voor thuis staan klaar zodra ze nodig zijn.
  • Korting op producten  buiten het pakket, gedurende de looptijd van het VIP-pakket.
  • Er wordt maandelijks betaald via automatische incasso of overschrijving. Er hoeft dus niet  afgerekend te worden in de salon als het gaat om de producten die in het pakket zitten.
  • Je kan altijd producten of behandelingen up-graden of wisselen als je toch liever een ander product wenst dan in het persoonlijk VIP-pakket zit.
  • Maar het grootste voordeel is dat de huid optimaal verzorgd wordt!

 

Als je wilt weten welke voordelen het VIP-pakket jouw persoonlijk kan opleveren? Maak dan een afspraak en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn om samen jouw huid in topconditie te krijgen!

Afspraak maken