Heb jij, of ben jij, de allerliefste moeder van de hele wereld? Dan is deze heerlijke allerliefste moederdag behandeling echt iets voor jou!

 

Bij de allerliefste moederdag behandeling staat ontspanning centraal en dat is wat iedere moeder verdient! Echt een moment  om even aan niets anders te denken dan aan haarzelf, dat is toch iets wat je cadeau wilt geven aan je allerliefste?

De behandeling bestaat uit reiniging van het gezicht, direct gevolgd door de reflexmassage, deze massage is geschikt voor ieder huidtype en kent geen contra-indicaties, en brengt een heerlijke ontspanning. Even gedachten op nul en alleen maar genieten! Daarna nog nagenieten met een heerlijk voedend en verzorgend sheetmask afgestemd op de behoefte van de huid.

En bij deze behandeling voor de allerliefste moeder krijgt je moeder nog een mooi cadeau, om thuis ook rust en ontspanning te creëren, namelijk een drietal luxe This Works minikaarsen.(t.w.v. 45,00) Deze kaars word ook gebrand tijdens de behandeling in de salon en hoe heerlijk is het dan als je thuis weer even terug kan keren naar dat moment door thuis een geurkaars aan te steken.

Maar wat de mood ook is, met dit drietal kan je een passende kaars kiezen, die de sfeer creëert of complimenteert. Want met de Relax Love Sleep Candle Trio vermengd met essentiële oliën, is er altijd een geur die bij je stemming past!  

Welke kaarsen zitten in de Relax Love Sleep Candle Trio? 

 • Relax
  Neroli&Sweet Orange Candle (35gr) met pure Neroli- en Sweet Orange-oliën om tot rust te komen en te genieten.  
 • Love 
  Choose Love Sleep Candle (35gr) met sensuele Ylang Ylang voor sensuele nachten.  
 • Sleep 
  Deep Sleep Heavenly Candle (35gr) voor het ultieme bedtijdritueel vóór het slapengaan. Bevat ontspannende lavendel, vetivert en kamille.  

 

 

De allerliefste moederdag behandeling is tijdelijk verkrijgbaar voor maar 75,00 (normaal 110,00). 

 

Waar je voor kan kiezen;

 • Je kan er voor kiezen om voor moederdag langs te komen in de salon, dan zorg ik dat het kaarsentrio feestelijk verpakt is, met cadeaubon voor de behandeling, en heb je mooi cadeau om te geven met moederdag.
 • of je kiest ervoor om de betaling via I-deal te doen, je moeder of allerliefste maakt de afspraak en krijgt na de behandeling het kaarsentrio mee naar huis. Je kan dan zelf op moederdag een kaart geven waarop je aangeeft dat ze een allerliefste moederdagbehandeling krijgt.
 • ook kan je kiezen voor de betaling via I-deal te doen, waarna ik de cadeaubon opstuur naar het door jou aangegeven adres, en na behandeling krijgt ze het kaarsentrio mee.

Je kan contact opnemen via onderstaande knop en het contactformulier invullen met daarin je keuze voor de allerliefste moederdagbehandeling of via 06 23280475. (mag ook via WhatsApp)

 

De allerliefste moederdag behandeling is natuurlijk ook voor alle stiefmama’s, bonusmoeders, oma’s en overgrootmoeders. Eigenlijk voor alle lieve vrouwen met een moederhart. En voor iedere vrouw waarvan jij vindt die het verdient om extra in het zonnetje gezet te worden!

 

 

 

En heb jij binnenkort een behandeling in de agenda staan? Maar wil je graag deze heerlijke behandeling? Dat kan! Stuur mij dan even een bericht en ik verander je afspraak naar deze behandeling en zet de relax-love-sleep candle trio voor je apart.