afbeelding1

Goede huidverzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt, ook als je ziek bent.

Ik geef al schoonheidsbehandelingen aan mensen met kanker, maar in de landelijke actie van de stichting Look Good Feel Better, die start vanaf wereldkankerdag 4 februari, geef ik 5 gratis verwenmomenten weg aan vrouwen met kanker. Maar mannen zijn ook van harte welkom! De actie duurt de hele maand februari.

Verwenmoment

Even ontspannen, lekker verwend worden en nergens aan denken. En na afloop? Jezelf weer herkennen in de spiegel en daarvan genieten met een glimlach. Deze ervaring geeft vrouwen met kanker zelfvertrouwen. Kortom: een gratis verwenmoment maakt het verschil!

De behandeling in de salon bestaat uit een heerlijke reiniging, verzorging met een serum om te huid te voeden, massage met een zachte aanraking en een heerlijk masker, en eventueel make-up als dit gewenst is. En natuurlijk krijg je ook advies hoe de huid te verzorgen, voor, tijdens of na de behandeling van kanker.

Geef een glimlach cadeau

Ken jij iemand met kanker en gun je haar of hem een persoonlijk verwenmoment? Laat diegene een afspraak maken en samen geven we een glimlach cadeau. Heb jezelf kanker? Dan mag je het verwenmoment ook aan jezelf cadeau doen!

Een afspraak maken voor een verwenmoment kan via onderstaande button, via het contactformulier. Een afspraak maken kan natuurlijk ook telefonisch. Het is niet mogelijk om voor deze behandeling online een afspraak in te boeken.

Over Look Good Feel Better

Dit is een stichting die mensen met kanker meer zelfvertrouwen geven door middel van uiterlijke verzorging. In bijna 75 ziekenhuizen geven teams van beautyprofessionals vrijwillig workshops, informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Tijdens de landelijke actiemaand in februari staan schoonheidsspecialisten door het hele land klaar om vrouwen met kanker een glimlach te geven. Elke deelnemende salon geeft vijf behandelingen cadeau. Meer weten over stichting Look Good Feel Better? Kijk op www.lookgoodfeelbetter.nl.

Voorwaarden

De verwenmomenten vinden plaats in de maand februari en zijn bedoeld voor vrouwen/mannen met kanker waarvan de laatste behandeling niet langer dan zes maanden geleden is. En er is nog niet eerder gebruik gemaakt van deze actie.

lookx-skincare
logo-website-ik-skin-perfection
lookx-make-up-2