gelegenheidsmake-up

Make-up voor elke gelegenheid.

Bruiloft, feestje, gala…er zijn altijd wel momenten dat je extra feestelijk opgemaakt wilt worden en dat kan met de verzorgende make-up van LOOkX.

Maar misschien wil je gewoon advies, welke kleuren oogschaduw je ogen mooi laten uitkomen, welke kleur foundation je het beste kan kiezen of hoe je een smokey eye kan maken…

Als je je laat opmaken en je koopt make-up producten dan worden deze in mindering gebracht op het bedrag dat je betaalt voor het opmaken! Bijvoorbeeld je koopt een lipstick van €16,25, dan betaal je geen €45,00  voor het opmaken, maar €28,75.

LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in een laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is het doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.

*met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)

 

 

 

lookx-skincare
logo-website-ik-skin-perfection
lookx-make-up-2