harsen-2

Beauty&Skincare Spijkenisse biedt alleen harsbehandelingen aan in combinatie met een gezichtsbehandelingen en alleen voor onderbenen, hele benen en oksels. Het is dus niet mogelijk om een afspraak te maken voor alleen het harsen. Met als uitzondering het harsen van de rug en het gezicht.

Het voordeel van harsen

Door het harsen krijg je je natuurlijke haargroei weer terug, en ontstaan er geen stoppels meer, waardoor de huid weer zacht aanvoelt. Het is aan te raden om in de winter of vroeg in het voorjaar te beginnen met harsen, omdat na ongeveer 3 harsbehandelingen de haartjes overal weer even lang zijn en dat het harsen dan echt goed resultaat geeft. In de wintermaanden is het ook verstandig om te blijven harsen, want als er tussendoor toch weer het mesje of een ontharingscreme word gebruikt, ontstaan er gelijk weer stoppels en  is het resultaat van het harsen gelijk weer verdwenen.

Soorten hars

In de salon wordt er gewerkt met verschillende soorten hars. Voor het gezicht en oksel wordt er gebruik gemaakt van een Cool Flexx wax, deze heeft een extreem laag smeltpunt. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritaties. Cool Flexx wax wordt aangebracht met een spatel en verwijdert zonder harsstrips. Het hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid. Voor de benen en rug is er de harsroller  op basis van azuleen en wordt met een strip gebruikt.

Tips en advies

Voor aanvang van de behandeling om bijvoorbeeld de onderbenen te harsen, is het verstandig om de benen goed te scrubben, dit om de hoornlaag te verdunnen en er geen haartjes onder de huid blijven zitten tijdens het harsen. Doe dit wel een dag eerder en niet vlak voor je harsbehandeling, gebruik ook geen bodylotion of huidolie op de dag van je harsbehandeling. Tussen de harsbehandelingen door is het sowieso verstandig om te scrubben, om ingroeiende haartjes te voorkomen. Dit kan met een bodyscrub of met een spons.

Helemaal pijnloos is het harsen niet, en sommige huiddelen zijn gevoeliger dan andere huiddelen. De eerste keer harsen kan altijd iets gevoeliger aanvoelen, ook omdat de huid het nog niet gewend is. Zorg er ook voor dat de haartjes niet te lang zijn, hoe langer het haar, hoe gevoeliger het harsen aanvoelt. Bovendien is het verstandig om vlak voor de behandeling niet te douchen, laat hier minimaal 2 uur tussen zitten.

Maar het resultaat mag er dan ook zijn…een mooie gladde huid zonder irritatie!

Wil je alleen je onderbenen harsen, maar zit er op de achterkant aan de bovenbeen ook wat haar, maar wil je niet je hele benen harsen, dan word er een extra lichaamsdeel gerekend. Dit gaat altijd in overleg.

Het is niet mogelijk om afspraken voor harsbehandelingen online te boeken. Vul het contact formulier in of bel met 06-23280475 om een afspraak te maken voor het harsen.

 

lookx-skincare
logo-website-ik-skin-perfection
lookx-make-up-2