IKZONPROOF

Pigment en zonschade

 

Vaak ontdek je vanaf een bepaalde leeftijd (30+) dat er pigmentvlekjes ontstaan. Of je ziet dat je pigmentatie op de huid onregelmatig wordt. Voor je gevoel is het er opeens en lijkt het erger te worden.

Deze verstoring in het pigment is waarschijnlijk al op jongere leeftijd veroorzaakt en heeft zich op geslagen in de de pigmentcellen. Waardoor het bij een bepaalde leeftijd zichtbaar wordt op de huid, Bij de één is dat rond het 30ste levensjaar, bij een ander wat later. Maar dat deze aangedane schade zichtbaar gaat worden op de huid is bijna niet te voorkomen.

Je kan er wel voor zorgen dat de schade niet gaat ontstaan en daarom is het het belangrijk om al vanaf jonge leeftijd je huid goed te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Maar… de schade is nu zichtbaar en je wilt weten wat je er nu aan kan doen om het minder zichtbaar en aanwezig te laten zijn, anders was je dit nu niet aan het lezen. En je wilt graag voorkomen dat het nog erger gaat worden, want dat is een feit, als je er nu niets aan doet dan kan het over een paar jaar nog meer zichtbaar zijn.

Met de seizoensbehandeling #IKZONPROOF bereid je de huid voor op de zon en tegelijkertijd wordt het pigment verminderd. Je huid krijgt een enorme oppepper, doordat doorbloeding enorm gestimuleerd wordt, hierdoor worden de huidcellen tot werken aangezet, wat resulteert in een mooie glowy, gezonde uitziende huid. Dit resultaat wil je natuurlijk vast houden en daarom krijg je bij deze behandeling voor thuis producten mee, een SPF 30 voor je gezicht en een SPF 50 voor het decoletté (en lichaam) te beschermen tegen verergering van de pigmentvlekken. En een Bleach & Blend serum duo, hiermee verhelder je de huid en wordt pigment minder zichtbaar.

Wat krijg je nu precies bij deze #IKZONPROOF behandeling?

  • 60 minuten #IKZONPROOF gezichtsbehandeling én DECOLETTÉ treatment. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van intensieve peelings zoals glycol en gommage peeling welke wordt verwijderd met intensieve bindweefselgrepen.
  • MINERAL+ spf 30 (face)
  • SUN SPF+ 50 (decoletté&body)
  • BRIGHT+ & RETINOLC+ (Bleach & Blend serum duo)

De totale waarde van deze #IKZONPROOF behandeling en producten is 217,00, maar is nu te boeken voor 175,00.

Wil je echt resultaat en minder zichtbare pigmentvlekken dan is het noodzakelijk om ook thuis hiermee aan de slag te gaan. Een losse behandeling geeft even resultaat, maar verandert niets op de lange termijn en juist dat is belangrijk bij een probleem als pigmentverstoringen; voorkomen dat het erger wordt! En dat doe je thuis met de juiste producten.

Deze behandeling en producten zijn ook heel mooi in te zetten bij pigmentverstoringen ontstaan door (acne)littekens.

Highlights  #IKZONPROOF gezichtsbehandeling, de focus van deze behandeling ligt op Peel & Protect! Maar ook het decoletté wordt niet vergeten, want de huid hier heeft ook veel te lijden (gehad) van de zon en dat kan duidelijk zichtbaar zijn. (pigment, rimpels of dunne huid). We starten de behandeling met een intake en het reinigingsritueel, dan gaan we het teveel aan dode huidcellen verwijderen met behulp van GLYCOL ACID+ & PEELING STEP 2 GOMMAGE+. De peeling wordt verwijderd met een bindweefselmassage. Het masker word intensiever gemaakt door toevoeging van GLYCOL ACID+ en het decoletté krijgt een sheetmasker om extra te voeden en verzorgen. De behandeling wordt afgesloten met Bleach & Blend serum duo en bijpassende skincare.

Je gaat naar huis met een mooie, stralende, gladde en zachte huid en een tasje vol skincareproducten waarmee je je huid minimaal 3 maanden goed kan verzorgen, beschermen en voorbereiden op een veilig, egaal en stralend zomerkleurtje! #IKzonbewust

LAAT DE ZON MAAR SCHIJNEN!

Als je deze behandeling online boekt en gelijk betaalt via I-deal, dan worden, tijdens de behandeling, de handen ook meegenomen met Peel & Protect.  Want ook op de handen zijn pigmentvlekken duidelijk zichtbaar. Inclusief een heerlijk handmasker. (t.w.v. 15,00)