losse-behandelingen-2

Mooie, natuurlijke gelifte wimpers voor wekenlang

Leg je wimperkrultang aan de kant! Met een professionele Lash-Lift behandeling, heb je geweldig gelifte wimpers met resultaten van wel 6 tot 8 weken. De Elleebana Lash-Lift methode is een unieke techniek, gecombineerd met een lotion en siliconen staafjes om je natuurlijke wimpers te liften en wimpers voller en langer te doen lijken.

Lash-Lifting is een goed alternatief voor wimperextensions, waarbij geen nazorg nodig is. Word wakker met een open, frisse blik. Klaar om de dag te starten!!

 

      Wat kun je verwachten van een Elleebana Lash-Lift?

  • comfortabele behandeling met de kortste inwerktijd wereldwijd op het gebied van wimperlifting.
  • laat natuurlijke wimpers voller en langer lijken zonder extensions
  • gelifte wimpers tot wel 6 mogelijk 8 weken. Minimale nazorg vereist! Zwemmen, douchen, sporten en make-up zijn geen probleem.
  • geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel mannen als vrouwen
  • unieke formule, die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers. Niet schadelijk!

Voor een nog intenser en mooier resultaat, kies je voor de Lash-Lift inclusief verven! De wimperverf die hiervoor gebruikt wordt is geschikt om tijdens de behandeling de wimpers te verven.

Voor een optimaal resultaat en behoud hiervan, is het advies om de volgende richtlijnen in acht te nemen:

  • Gedurende 48 uur geen sterke oogmake-up removers te gebruiken. Aangeraden wordt om de Belma Remove te gebruiken voor thuis gebruik(verkrijgbaar in de salon)
  • Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling stomende douches of sauna’s. De wimpers mogen op geen enkele manier nat worden. (houdt hier rekening mee bij het maken van een afspraak)
  • Vermijd de eerste 24 uur het gebruik van shampoo en conditioner, make-up, crèmes of oogserums op de wimpers en/of oogleden. De wimpers kunnen gaan ontspannen en de kleur(wanneer geverfd) kan verzwakken
  • Wrijf niet in de ogen en speel niet met de wimpers.

Maar vergeet vooral niet te genieten van mooi gelifte wimpers!

Lash-Lift inclusief verven €55,00

Lash-lift zonder verven     €45,00

 

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht!

Lichte wimpers en wenkbrauwen? Op vakantie…en geen zin om iedere dag met mascara en wenkbrauwpotloden in de weer te zijn? En zo zijn er wel meer redenen om ervoor te kiezen om je wimpers  te liften en verven en je wenkbrauwen ook een mooie tint te geven.

Je geeft je gezicht wat meer expressie door het mooi stylen van je wenkbrauwen en de ideale vorm te creëren met waxen,verven,corrigeren of bijwerken.

Zijn de wenkbrauwen ongelijk? Of is er in de loop der jaren teveel aan de wenkbrauwen ‘geplukt’? Waardoor de wenkbrauwen uit vorm zijn geraakt? Geen probleem, samen kunnen we tot een oplossing komen om de wenkbrauwen weer goed in vorm te krijgen!

Natuurlijk kan je kiezen voor de laatste trends op wenkbrauw gebied…maar uiteindelijk gaat het erom dat de vorm van de wenkbrauwen en kleur goed bij het gezicht past, of iets nu hip is of niet…je moet je er goed bij voelen!

Verven wimpers of wenkbrauwen  € 9,50

Verven wimpers en wenkbrauwen €15,00

 

Kies voor perfect geverfde wenkbrauwen. 4 tot 6 weken resultaat!

Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik trainingen op het gebied van lash&brow styling en blijf ik op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden. En mag ik mijzelf Allround RefectoCil Specialist noemen sinds 11 maart 2017. En sinds 24 november 2017 Elleebana Lash-Lift stylist.

 

lookx-skincare
logo-website-ik-skin-perfection
lookx-make-up-2