06-_blog_nws_jc_ocean_treasure_treatmnt

LIMITED EDITION ZOMERBEHANDELING OCEAN TREASURE

De behoefte van de huid verandert als het zonnetje gaat schijnen. De huid heeft juist tijdens de zomermaanden extra behoefte nodig aan vocht en mineralen. En daar is deze behandeling geweldig voor, de oceaan bevat namelijk een schatkamer aan huidverzorgende ingrediënten, hoog geconcentreerde, vitaliserende en verfrissende krachtpatsers!

 

Deze LIMITED EDITION zomerbehandeling OCEAN TREASURE bestaat uit:

  • reiniging met de limited edition Summer Breeze Cleansing Mousse, dit is een milde reinigende schuim die make-up en vuil verwijdert zonder de huid uit te drogen.
  • modelleren van de wenkbrauwen
  • peeling met de limited edition Arctic Ice Peel, heeft een verfrissende “crushed ice” textuur, rode algen zorgen voor een hydraterende boost, en de jojobapareltjes en lava/puimsteen zijn het perfecte duo voor een zachte, maar effectieve, exfoliatie.
  • werkstof die wordt aangebracht op de huid is de Hyaluron Fluid Ampul, deze sterk geconcentreerde, vochtinbrengende vloeistof met hyaluronzuur zorgt voor een optimaal hydraterende effect.
  • masker is het nieuwe verkoelende Refreshing Sorbet Masker, het verfrist en hydrateert de huid voor een zacht en glad resultaat. De bijzondere sorbet structuur zorgt voor een verrassende beleving.
  •  massage van schouder, nek, decolleté en gezicht.

De limited edition zomerbehandeling kost € 85,00

Boek je deze behandeling online en betaal je direct via i-Deal? Dan krijg je extra een oogmassage met de eye massage sticks voor een heerlijk verkoelend effect! En let wel…! de zomerbehandeling Ocean Treasure  is echt limited edition…dus wees er snel bij, en gun je zelf deze exclusieve behandeling met schatten uit de zee!

 

lookx-make-up-2
lookx-skincare
janssen-cosmetics