Online workshop huidzorg bij kanker en intensieve medicatie

In deze online workshop leer je de eenvoudige stappen van je huid verzorgen tijdens kanker en het gebruik van intensieve medicatie. Maar ook als je last hebt van eczeem, is deze online workshop heel geschikt.

Bij gebruik van zware medicatie, verandert je huid. Dan is het fijn om te weten welke producten je veilig kan gebruiken en hoe je ze het beste kan gebruiken. Maar het is zeker zo fijn om te weten welke je producten je beter achterwege kan laten en wat je beter niet kunt doen. Vaak krijg je veel goed bedoelde adviezen van mensen om je heen, die meestal niet de ervaring hebben met kanker en huidzorg, omdat zij weer op hele andere vlakken gespecialiseerd zijn op het gebied van kanker.


Voor, tijdens en na het behandeltraject

Merk je op dat je huid onrustig wordt, en dat de huidige producten die je gebruikt niet meer voldoen? Of weet je nu al welke neveneffecten er aan de huid kunnen ontstaan door de medicatie tegen kanker, en wil je dit zoveel mogelijk voorkomen, maar je weet niet hoe? Geef je dan op voor deze online workshop. Hier leer je duidelijk en op een juiste manier het verzorgen en beschermen van je huid met huidverzorgingsproducten zonder belastende toevoegingen.


Online workshop huidzorg | €27,00

De workshop duurt ongeveer 30 minuten en is 1op 1. De stappen van je huid verzorgen doe ik voor, het zou leuk zijn als je interactief meedoet, maar dit hoeft niet. Er is ruim de tijd om je vragen te stellen, die ik zo goed mogelijk probeer te beantwoorden, mocht ik het antwoord niet gelijk weten, dan kom ik daar zeker op terug. Tijdens deze online workshop gebruik ik producten die speciaal zijn ontwikkeld voor jouw kwetsbare huid en waarvan ik zeker weet dat ze veilig en zonder bijwerkingen gebruikt kunnen worden. Deze producten van IK SKIN Perfection uit de Medical Collection brengt de huidflora in balans en geven bacteriën geen kans.

Mijn naam is Sandra Nijland, en ik ben oncologisch schoonheidsspecialist,  Medikal Skincare Specialist en   vrijwilliger bij de stichting Look Good Feel Better. 1 op de 3 mensen krijgt ooit kanker en 2 van de 3 hebben last van neveneffecten door de zware medicatie. Meer dan 80% heeft huidklachten na de medische behandeling. Zelfs jaren later, en vaak voor altijd. Dit was voor mij een reden om mij te specialiseren in huidzorg bij kanker, omdat ik dit steeds vaker voorbij zag komen bij mij in de salon. Door alle behandelingen met zware medicatie verlies je al zoveel, en als je huid er dan ook slecht, vermoeid, droog en dof er uit ziet, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen. Door middel van deze online workshop kan ik je adviseren met de juiste huidzorg en je hopelijk weer een beetje zelfvertrouwen terug geven.

Het voordeel van deze online workshop is dat je hem veilig vanuit je eigen huis kan volgen en er niet de deur voor uit hoeft. Woon je niet in de buurt, en wil je producten van de Medical Collection graag gebruiken, dan laat ik ze bezorgen via PostNL. Woon je in de gemeente Nissewaard, dan bezorg ik ze aan huis! Bij aankoop van de Medical Collection krijg je de workshop cadeau!

Wil je een afspraak maken voor de online workshop huidzorg bij kanker en intensieve medicatie? Of meer weten over de producten? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Zie ik je binnenkort online?

Liefs Sandra