Wil jij minder rimpels, je huid liften en verstevigen, de grauwheid uit je huid en anti-ageing. Je huid verjongen, expressie rimpels en pigmentvlekken verminderen. Poriën verfijnen of je acnehuid aanpakken?

Dat kan! Met de PlaBeau.

Het PlaBeau apparaat is gespecialiseerd in het verbeteren van de huidopname van ampullen met actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden in de huid gebracht op een zeer krachtige manier zonder de huid te beschadigen of te irriteren. Het is geschikt voor alle huidtypen. Zelfs voor gevoelige huiden.

Hoe werkt de PlaBeau?

De PlaBeau maakt gebruik van een non-invasieve (niet door de huid heen), pijnloze plasmatechnologie. Door het apparaat langzaam over de huid te bewegen, wordt ervoor gezorgd dat de hydrofobelaag (waterafstotende huidlaag) tijdelijk verandert van samenstelling. Hierdoor ontstaan er extra poriën/kanaaltjes die het opnamevermogen enorm toe laten nemen. Rijke en nuttige, maar grote moleculaire werkstoffen zoals peptiden, hyaluronzuur en vitamines krijgen zo de kans om goed in de huid te dringen. Daarom wordt in deze fase een actief serum, aangebracht, wat volledig geabsorbeerd wordt de huid. Dit proces duurt ongeveer 8 minuten.

De PlaBeau stimuleert huidverjonging. Plasma versnelt namelijk het vernieuwingsproces van de huid. Daardoor bevorderen de bloedcirculatie, bloedsomloop en de groei van de fibroblast. Fibroblasten zijn de werkpaarden voor het stevig houden van de huid. De grootste functie van deze fibroblasten is het aanmaken van collageen in de huid. Ook spelen fibroblasten een grote rol bij wondgenezing, de aanmaak van elastine vezels en andere vezels in de huid.

Ook werkt de PlaBeau Plasma antibacterieel. Het apparaat steriliseert de huidporiën door met statische aantrekking vuil, talg en bacteriën af te breken. Daarnaast wordt de huid mild geëxfolieerd doordat ook dode huidcellen naar de keramische pad van het apparaat worden aangetrokken. De huid wordt gezuiverd en het immuunsysteem van de huid wordt versterkt. Dus ook ideaal bij acnehuiden en rosacea.

 

PlaBeau Plasma kan gebruikt worden voor de behandeling van:

 • Huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en huidproblemen ontstaan door zware medicatie
 • Huidontstekingen zoals acne en rosacea
 • Huidverbetering
 • Huidverjonging
 • Anti-ageing

De resultaten van de PlaBeau Plasma in combinatie met de serums zijn:

 • Bij huidproblemen en huidontstekingen wordt de huid gezuiverd en het immuunsysteem van de huid versterkt.
 • Bij huidverbetering, huidverjonging en anti-ageing worden de fibroblasten gestimuleerd, deze maken dan meer en beter collageen en elastine aan.
 • Stimulatie van de microcirculatie
 • Wordt de huid voorzien van ‘extra’ zuurstof.
 • Verbeteren van de (wond)genezing van de huid.

Hoeveel behandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Een kuur of regelmatig toepassen geeft het beste resultaat.

 • Huidverjonging, fijne lijntjes & rimpels: 4 tot 6 behandelingen, om de 4 weken.
 • Anti-ageing: elke 6 weken als upgrade bij de behandeling.
 • Actieve acne: 4 tot 6 behandelingen, om de 4 weken
 • Rosacea: 6 tot 8 behandelingen, om de 4 weken

Voordat je aan het medische traject begint tegen kanker kan je je huid weerbaarder maken met de PlaBeau. Hierdoor worden problemen aan de huid, die kunnen ontstaan, door zware medicatie uitgesteld en blijft de huid langer gezond. Is je hele medische traject achter de rug? Dan is het een hele fijne behandeling om je huid weer goed te voeden en te stimuleren. Zodat je je stralende zelf weer herkent.

 

Er zijn verschillende serums voor de verschillende huidproblemen. Dit bepaalt ook de prijs van de behandeling.