zon-blog-header

Bereid je huid voor op de zomer en zon met de zomerbehandeling, zodat je huid mooier en egaler bruint en  je langer plezier hebt van een mooie zongebruinde huid.

De zomer behandeling bestaat uit

  • reiniging van je huid met het reinigingsritueel, dit is een korte massage met een reinigingsproduct, waar je meteen heerlijk van ontspant.
  • epileren van je wenkbrauwen.
  • verven van wimpers of wenkbrauwen, super makkelijk, zeker voor de zomermaanden, geen gedoe met wenkbrauwpotloden en mascara.
  • fruitzuurpeeling, verwijdert op milde maar effectieve wijze de hoornlaag (dode huidlaag welke de huid dof maakt en onregelmatige kleuring geeft). Een fruitzuurpeeling maakt je huid egaler en mooier bruin en je behoudt je kleur langer.
  • hydraterend masker, geeft je huid een vochtboost, waardoor fijne droogtelijntjes ook minder opvallen.
  • manuele lymfedrainage massage van het décoletté, tijdens het masker om afvalstoffen sneller af te voeren en tegelijkertijd heerlijk te ontspannen.

En wat nu zo leuk is van deze zomer seizoen behandeling??

Je krijgt cadeau en helemaal gratis de MINERAL+ Facial Sun Screen SPF30 (50ml) zodat jij je huid na de behandeling goed kan blijven beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Het is een minerale, hydraterende zonbescherming met een SPF30 en beschermt je huid tevens tegen de schadelijke stralen van blauw licht (computers, mobieltjes) en tegen huidveroudering. Het is prettig aan te brengen, direct over je serum of dagcreme heen en perfect voor onder je make-up. Het voelt niet plakkerig aan en laat geen witte waas achter. De  MINERAL+ sunscreen is waterresistant, herstelt vochtbalans, helpt pigmentvlekken te voorkomen en rimpels te verminderen. Kortom ideaal voor de zomermaanden en genieten van de zon op een veilige manier.

 

 

En boek je deze behandeling online en betaal je direct via  I-Deal, dan krijg je ook nog het LOOkX sheetmask (t.w.v. 12,95) erbij cadeau om thuis je huid een boost te geven (bijvoorbeeld  na een dagje zon, zee of strand)

 

 

 

 

 

    Deze behandeling en producten hebben een waarde van 122,85 en nu voor maar

                                                  €79,95

De zomer seizoen behandeling is tijdelijk te boeken, dus maak snel een afspraak, zodat je zeker weet dat de behandeling en producten voor jouw gereserveerd worden. Betaal de behandeling direct, makkelijk en snel met I-Deal en ontvang ook nog het heerlijke LOOkX sheet mask(t.w.v. 12,95)

 

lookx-skincare
logo-website-ik-skin-perfection
lookx-make-up-2