UW SCHOONHEID, MIJN VISITEKAARTJE

Omdat het belangrijk is om de huid in topconditie te brengen en te houden, zijn er VIP pakketten die bestaan uit producten en behandelingen, speciaal afgestemd op het huidtype en de verzorging welke nodig is om dit te bereiken.

Herkenbaar?

Het gevoel dat je tijd tekort komt? Druk met werken, druk met de kinderen, die gebracht en gehaald moeten worden van sport of feestjes en misschien ook nog wel hulp nodig hebben met huiswerk. En het altijd terugkerende: wat eten we vanavond…? Waar dan ook nog de boodschappen voor gedaan moeten worden. Dan wil je ook nog gezellige tijd doorbrengen met vrienden, familie en evt. je partner. Het is soms wat veel maar we doen het met liefde, toch?

Maar hoe zit het met tijd voor jezelf?

Een druk bestaan heeft ook invloed op de conditie van je huid, die kan er dof, grauw en vermoeid uitzien. En denk je er misschien wel aan om een afspraak te maken voor een gezichtsbehandeling als je na een lange dag voor de spiegel staat, maar voor je het weet zijn er weer 2 weken voorbij, en is die afspraak nog niet gemaakt!

Gun jezelf daarom in je drukke bestaan het gemak van een VIP pakket!

Want dat ben je toch? Een Very Important Person! Afspraken voor een gezichtsbehandeling worden ingepland voor een heel jaar, zodat de afspraken vast staan en over producten hoef je ook niet na te denken,…die staan klaar zodra je ze nodig hebt. Samen bepalen we wat er nodig is om je huid te laten stralen, en misschien nog wel belangrijker, dit zo te houden!

VOORDELEN VIP PAKKET

  •  Speciaal samengesteld met producten en behandelingen om je huid weer te laten stralen,verzorgen en verbeteren.
  • 3 maal per jaar gratis Skin-Fact huidanalyse t.w.v 17,50
  • Afspraken worden vast gezet voor een jaar en producten voor thuis staan klaar zodra ze nodig zijn.
  • Over het totale jaarbedrag een hoge korting.
  • Korting op producten  buiten het pakket, gedurende de looptijd van het VIP-pakket.
  • Er wordt maandelijks betaald via automatische incasso of overschrijving. Er hoeft dus niet  afgerekend te worden in de salon als het gaat om de producten die in het pakket zitten. (Hoe makkelijk is dat?)
  • Je kan altijd producten of behandelingen up-graden of wisselen als je toch liever een ander product wenst dan in het VIP-pakket zit.
  • Maar het grootste voordeel is dat de huid weer gaat stralen!

 

Als je wilt weten welke voordelen het VIP-pakket jouw persoonlijk oplevert? Maak dan een afspraak en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn om samen jouw huid in topconditie te krijgen!

Afspraak maken

lookx-make-up-2
lookx-skincare
janssen-cosmetics