Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn, dan kun je een bericht inspreken en je telefoonnummer achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Voor het maken van afspraken of andere vragen mag je ook in het contactformulier je gegevens achterlaten. Dan word er binnen 1 dag contact opgenomen.

Of maak heel makkelijk zelf je afspraak in de online agenda! Mocht dit niet lukken of staat je gekozen behandeling niet in de online agenda? Of je maakt toch liever telefonisch een afspraak? Bel dan met 06-23280475.

Er is een klantenstop voor de avonden, dus het is helaas niet meer mogelijk om een afspraak te maken voor de avonduren. Er kan wel een afspraak gemaakt worden voor de zaterdag.

Bij het online afspraak maken kan je ervoor kiezen om de geboekte behandeling direct te betalen via IDEAL, maak je gebruik van deze keuze dan krijg je bij komst in de salon een attentie! Dit kan een product zijn of een extra handeling tijdens je behandeling (bv lipmask of decolette pakking)

Graag tot ziens bij Beauty&Skincare Spijkenisse

Liefs, Sandra

Annuleren of verzetten afspraak?

Het kan voorkomen dat door ziekte of andere omstandigheden de afspraak afgezegd moet worden, ik hou hier zeker rekening mee voor een behandeling bij mensen met kanker, dat is geen probleem en dan kunnen we een nieuwe afspraak inplannen.

In andere omstandigheden verzoek ik vriendelijk om annuleren of verzetten van de afspraak, binnen 24 uur te doen, anders kunnen er 50% kosten in rekening worden gebracht.

Beauty&Skincare Spijkenisse beschikt over een pinautomaat.

 

 

Afspraak maken

Contact

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

lookx-skincare
logo-website-ik-skin-perfection
lookx-make-up-2