Zeker een aanrader

Een heerlijke behandeling gehad en echt genoten! Super fijne producten en heerlijk ontspannen! Zeker een aanrader voor iedereen omdat Sandra van alles weet en je overal mee kan helpen!

Het was echt heerlijk!

De behandeling was weer heerlijk gister! De producten voelen fijn aan en ruiken lekker! Maar het heerlijkste van alles is toch wel de topmassage die je geeft! Daar kijk ik altijd naar uit!
Bedankt!

Zoveel kennis en ervaring!

Beauty Salon Sandra is een zeer professionele salon. Zij is breed opgeleid en heeft kennis van verschillende huidtypes.

De zeer droge huid rondom mijn ogen heeft genezen met haar geadviseerde producten. Zelfs de dermatoloog had er geen oplossing voor…..
Nogmaals bedankt Sandra!

Daarnaast kan zij op cosmetisch vlak nuttig advies geven en sluiten de behandelingen goed aan op de brede vraag die hieruit voortkomt. Ik ben een zeer tevreden en blije klant. De vervolg afspraak wordt dan snel gemaakt!

Een echte aanrader!

Beaty Salon Sandra is echt een aanrader voor iedereen die een droge en gevoelige huid hebben. Al jaren lang heb ik last van allergie waardoor mijn gezicht, door gebruik van medicatie en vaseline, als schuurpapier aanvoelde. Een van mijn grootste vijand is parfum. Ik heb van alles geprobeerd maar zat constant onder de uitslag. Dankzij Sandra voelt mijn huid nu heerlijk en zacht aan en heb ook geen last van allegie aanval na en tijdens de behandeling. Nogmaals bedankt Sandra.

Heerlijk ontspannen

Nou hoe die sterren werken weet ik niet, maar hoe Sandra werkt wel! Na een half uurtje pijnigen volgt daarna een ontspannende behandeling helemaal ingericht naar jouw huidtype en gesteldheid. Heerlijk verwend en verzorgt worden en ondertussen gezellig kletsen over van alles en nog wat. Heb je behoefte aan advies dan komt dat uitgebreid aan bod. Kortom beautysalon Sandra een aanradertje!