Acne behandeling, voor de onzuivere huid

Acne begint meestal in de puberteit. In deze periode is de huid onder invloed van hormonen en ondergaat allerlei veranderingen. Meestal vind je de acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en rug. Acne vereist meestal langdurige aandacht.

pubers en volwassenen

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit last van acne vulgaris, wat de medische term van jeugdpuistjes is, en word meestal kortweg acne genoemd. Bij sommige blijft het beperkt tot een paar onopvallende puistjes, terwijl het bij de andere een zeer uitgebreide huidaandoening kan veroorzaken. Bij een aantal vrouwen dienen de problemen zich pas rond hun 30ste levensjaar aan en mannen kunnen jaren lang door acne geplaagd worden. En de problemen beperken zich niet alleen tot alleen wat “puistjes”maar acne kan ook verstrekkende gevolgen hebben met blijvend huidletsel zoals huidverkleuringen en littekens. Voor jong en oud kan dit veel impact hebben op sociaal gebied.

zorgvuldig behandelen

Om acne zoveel mogelijk te verbeteren, is het belangrijk om je huid te laten verzorgen door middel van gespecialiseerde behandelingen en producten. Het onzorgvuldig uitknijpen van puistjes of krabben, werkt ontstekingen en littekens in de hand. Doe dit dus nooit zelf!

Acne is een veel voorkomende huidaandoening. Er bestaan verschillende soorten acne en er zijn diverse oorzaken aan te wijzen. In de salon maak ik gebruik van verschillende behandelingen, producten en adviezen om de acne goed te behandelen.

Er is zeker wel wat aan acne te doen, alleen dat gaat niet vanzelf! Het is van belang dat de huid goed en op regelmatige basis in de salon wordt gereinigd en dat er thuis ook word door gegaan met de verzorging van de huid met dezelfde producten als die in de salon worden gebruikt. Alleen dan kan er echt resultaat bereikt worden. Bij Beauty&Skincare Spijkenisse kan je gebruik maken van een acne huidverzorgingstraject.

Tijdens een intake gesprek word er besproken welke mogelijkheden er zijn om de huid weer gezond te krijgen. Dit intake gesprek is ALTIJD gratis! Wil je een intakegesprek inboeken? Klik hieronder op de button afspraak maken, scroll naar acne en onzuivere huid en kies voor acne intake en plan je afspraak in.

wordt de behandeling vergoed door zorgverzekeraars?

Beauty&Skincare Spijkenisse is in het bezit van de specialisatie acne en aangesloten bij de ANBOS, waardoor behandelingen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking kunnen komen. Maar dit is per zorgverzekering verschillend en kan nagevraagd worden bij de zorgverzekeraar. Het kan ook zijn dat er een verwijzing nodig is van de huisarts.

De #IKZONPROOF gezichtsbehandeling met producten is tijdelijk te boeken en de focus hiervan ligt op Protect & Peel, daarom is deze behandeling ook heel geschikt voor pigmentverstoringen veroorzaakt door (acne)littekens