shutterstock_1095142316

Even ontspannen, genieten van een liefdevolle aanraking en nergens aan denken. Heel even niet ziek zijn en daarna weer energie hebben. Dat kan een schoonheidsbehandeling betekenen voor iemand met kanker.

De ziekte heeft ingrijpende gevolgen en zorgt zowel voor een fysieke als emotionele belasting. Als door de ziekte dan ook nog eens je huid en uiterlijk verandert, kan dat grote invloed hebben op je zelfvertrouwen. Dit lijkt een klein onderdeel van het hele ziekteproces, maar blijkt een groot onderdeel te zijn van hoe je je voelt. Een moment voor jezelf en advies over je hoe je je huid kan verzorgen tijdens de ziekte kan het zelfvertrouwen weer een boost geven en bovenal de broodnodige ontspanning en afleiding bieden.

Veranderingen aan de huid die vaak optreden, veroorzaakt door kanker en de therapieën en de medicijnen, zijn: droge huid of juist vette huid, dunne huid, pigmentatieproblemen, haarverlies en nagelproblemen. De huid heeft speciale aandacht nodig en het is belangrijk om op de juiste manier deze huidproblemen te behandelen en te verzorgen.

Ik ben gespecialiseerd in de specifieke verzorging van de huid voor, tijdens en na de behandeling van kanker. Zo weet ik precies wat ik wel en niet kan doen met de huid. De huid wordt weer gevoed en gehydrateerd door een gezichtsbehandeling afgestemd op de behoefte die op dat moment nodig is. En een gezichtsbehandeling laat je heel even al je zorgen vergeten en heerlijk ontspannen.

Wil je een afspraak maken voor deze behandeling en ben je niet eerder bij mij in de salon geweest? Kies dan voor de introductie behandeling, dit is een hele mooie manier om kennis te maken met mij, de salon en de producten.

Als je al eerder bent geweest en je wilt graag weer eens komen, kies dan voor de LOOkX moisture boost behandeling (droge huid) of LOOkX kalmerende behandeling (gevoelige huid). Je kan ook kiezen voor de LOOkX vitaliteitsbehandeling (veeleisende huid), maar alleen na alle medische behandelingen.

Er is keuze uit:

  • Quick fix, 45 minuten
  • Regular routine, 60 minuten
  • Take your time, 90 minuten

Hoe verloopt de behandeling?

Dat ligt een beetje aan de tijd die word gekozen, maar we beginnen altijd met een intake gesprek, waarbij wensen duidelijk kunnen worden gemaakt, en starten de behandeling met een reiniging door middel van een heerlijk reinigingsritueel, dan een serummasker om de huid een extra boost te geven, gevolgd door een uitgebreide ontspanningsmassage van decolleté, schouder, gezicht en hoofdhuid, hierna een verzorgend masker om de huid te kalmeren of te hydrateren en de weerstand van de huid te verbeteren. En als afsluiting een penseel massage, hierbij wordt gebruik gemaakt van 2 zachte penselen, die met langzame,vloeiende penseelstreken de zenuwuiteinden prikkelen en daardoor een extra ontspannend effect geven.

 

Heel graag ontvang ik je in mijn salon voor een heerlijke behandeling en advies. Ken je iemand of heb je zelf kanker, ik laat je graag even genieten!

Liefs, Sandra

 

lookx-skincare
logo-website-ik-skin-perfection
lookx-make-up-2