Even ontspannen, genieten van een liefdevolle aanraking en nergens aan denken. Heel even niet ziek zijn en daarna weer energie hebben. Dat kan een schoonheidsbehandeling betekenen voor iemand met kanker.

De ziekte heeft ingrijpende gevolgen en zorgt zowel voor een fysieke als emotionele belasting. Als door de ziekte dan ook nog eens je huid en uiterlijk verandert, kan dat grote invloed hebben op je zelfvertrouwen. Dit lijkt een klein onderdeel van het hele ziekteproces, maar blijkt een groot onderdeel te zijn van hoe je je voelt. Een moment voor jezelf en advies over je hoe je je huid kan verzorgen tijdens de ziekte kan het zelfvertrouwen weer een boost geven en bovenal de broodnodige ontspanning en afleiding bieden.

Veranderingen aan de huid die vaak optreden, veroorzaakt door kanker en de therapieën en de medicijnen, zijn: droge huid of juist vette huid, dunne huid, pigmentatieproblemen, haarverlies en nagelproblemen. De huid heeft speciale aandacht nodig en het is belangrijk om op de juiste manier deze huidproblemen te behandelen en te verzorgen. Op basis van de behandelmethode(s) die je ondergaat tegen de kanker, wordt de behandeling in de salon en het product advies om je huid te herstellen en verbeteren hierop afgestemd.

Voordat je met alle therapieën start die nodig zijn tegen de behandeling van kanker, is het fijn om je huid een behandeling te geven om de huid extra te hydrateren. Hierdoor wordt je huid weerbaarder voor alle zware medicatie. Hiervoor kies je de behandeling voor de droge vochtarme huid.

Tijdens de behandeling van kanker, dus als je chemo of bestraling ondergaat, is het zeker ook mogelijk om voor een gezichtsbehandeling te komen. Juist nu is het heerlijk om even te ontspannen en advies te krijgen over producten die je kan gebruiken voor je huid. Dit kan met de Medical Reflex Treatment.

Maar vaak ondervind je de meeste problemen aan de huid als alle behandelingen achter de rug zijn. Dan pas merk je hoeveel invloed alle medicatie op je huid heeft gehad en misschien nog heeft. Je kan dan kiezen voor de Moisture Boost behandeling (droge, vochtarme huid), of voor de kalmerende behandeling (gevoelige en kwetsbare huid). De vitaliteitsbehandeling (veeleisende huid) is zeker ook een heerlijke behandeling, maar deze kan pas na ongeveer 8 maanden worden toegepast.

Wil je een afspraak maken voor deze behandeling en ben je niet eerder bij mij in de salon geweest? Kies dan voor de introductie behandeling, dit is een hele mooie manier om kennis te maken met mij, de salon en de producten.

Als je al eerder bent geweest en je wilt graag weer eens komen, kies dan voor de  moisture boost behandeling (droge huid) of kalmerende behandeling (gevoelige huid). Je kan ook kiezen voor de vitaliteitsbehandeling (veeleisende huid), maar alleen na alle medische behandelingen.

Er is keuze uit:

  • Regular routine, 60 minuten          €72,50
  • Take your time, 90 minuten           €99,00

Hoe verloopt de behandeling?

Dat ligt een beetje aan de tijd die word gekozen, maar we beginnen altijd met een intake gesprek, waarbij wensen duidelijk kunnen worden gemaakt, en starten de behandeling met een reiniging door middel van een heerlijk reinigingsritueel, dan een serummasker om de huid een extra boost te geven, gevolgd door een uitgebreide ontspanningsmassage van decolleté, schouder, gezicht en hoofdhuid, hierna een verzorgend masker om de huid te kalmeren of te hydrateren en de weerstand van de huid te verbeteren. En als afsluiting een penseel massage, hierbij wordt gebruik gemaakt van 2 zachte penselen, die met langzame,vloeiende penseelstreken de zenuwuiteinden prikkelen en daardoor een extra ontspannend effect geven.

 

Heel graag ontvang ik je in mijn salon voor een heerlijke behandeling en advies. Ken je iemand of heb je zelf kanker, ik laat je graag even genieten!

Liefs, Sandra