mannen-behandeling

Mannenhuid

Een veelgehoord fabeltje luidt dat de huid van mannen alleen koud water, wat zeep en prikkende aftershave nodig heeft. Dat is onjuist! De mannelijke huid is dikker en heeft ruimere poriën dan de huid van vrouwen, en produceert bovendien tweemaal zoveel talg. Dit zorgt er dan wel voor dat de mannelijke huid minder snel verouderd , maar wanneer de huid eenmaal verouderd, zijn de rimpels extra diep. Bovendien hebben mannen vaak last van ingegroeide baardharen.

De creme van je vrouwelijke partner gebruiken is dus geen goed idee!

Mannenhuid verzorgen en onderhouden met MANAGE YOUR SKIN!

MANAGE YOUR SKIN is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Is geschikt voor verschillende huidtypes, voor jong en oud en voor zakenman tot huisvader.

  • anti-aging behandeling: stimuleert de celdeling en collageenopbouw en vertraagd het       ouderdomsproces. Het resultaat, de vermoeide en gestreste huid ziet er mooi glad uit.
  • ontspannende behandeling: vitaliserend en ontspannend. Het resultaat, trekkerige gevoel is weg en de huid voelt ontspannen aan.
  • express behandeling: korte behandeling. Speciaal voor mannen die nog wat anders te doen hebben! Het resultaat, frisse soepel aanvoelende huid met een goed vochtgehalte.

Bovenstaande behandelingen bestaan uit reiniging, peeling,dieptereiniging, relaxing ampul, gelmasker(bij ontspannende behandeling) of vliesmasker(bij anti-aging behandeling) en massage. (geen massage bij de express behandeling)

Met de massage wordt er rekening gehouden met de baardgroei. Het is verstandig om op de dag dat je de afspraak hebt, je baard niet te scheren, dit om irritatie te voorkomen.

lookx-make-up-2
lookx-skincare
janssen-cosmetics