behandeling-voor-huid-uit-balans-2

De juiste balans vinden

De voornaamste oorzaak van gebrekkig evenwicht bij een gecombineerde huid of een huid uit balans, is een gedeeltelijk overactieve talgklier, dit kan ontstaan door aanleg of door veranderingen in de hormoonspiegel. Deze huid kenmerkt zich door droge als vette huiddelen. Deze hebben uiteraard een heel verschillende behandeling nodig. Speciale zorg voor dit huidtype is dan ook onmisbaar.

Een deel van het gezicht (vaak de T-zone) heeft de huid een olieachtige glans met vergrote poriën, terwijl de huid in andere delen van het gezicht er droger en vaak ook bleek en vermoeid uitziet.

De behandeling van dit huidtype vereist dan ook middelen met actieve bestanddelen, die de natuurlijke processen in de huid in balans brengen. De droge delen moeten gehydrateerd worden, maar tegelijkertijd moet de olieachtige glans van de vettere delen worden verminderd.

We willen met dit huidtype een resultaat bereiken van een fluweelzachte huid, zonder vettige glans. De hele dag lang!!

In de salon kijken we samen welke producten en behandelingen er nodig zijn om de huid te verbeteren en te verzorgen. Dit kan zijn met het huid verbeterende merk LOOkX Skincare of met JANSSEN Cosmetics.

Bij LOOkX skincare kiezen we voor LOOkX solution. Onzuiverheden, grove poriën, glimmende plekken worden opgelost met dit product!

Met de speciale formule van JANSSEN COSMETICS  voor een huid die uit balans is, word weer de juiste balans gevonden tussen de droge en vette huidgedeelten.

Word VIP member, en ik kan  een persoonlijk huidverzorgingspakket aanbieden, wat echt huidverbetering oplevert!

 

lookx-make-up-2
lookx-skincare
janssen-cosmetics