The pore minimizer!

normaliseert de talgproductie, verfijnt de poriën & kalmeert de huid

Balans behandeling, voor de gecombineerde huid en grove poriën

Heb jij na de zomer meer last van je vette, onrustige huid? En lijken je poriën net wat groter? En spelen ontstekingen weer op?  Lees dit dan even, er is hier zeker een oplossing (solution) voor!

 

In de zomermaanden wordt je huid rustiger. Omdat zonlicht ontstekingsremmend werkt heb je minder last van onstekingen en een onrustige huid.

Lekker op vakantie en in het zonnetje heb je dus inderdaad minder last van puistjes omdat de zon de huid uitdroogt. Vaak merk je dat 2 tot 3 weken na je vakantie je huid toch weer gaat opspelen en dat de ontstekingen, acne en onrustige huid weer aanwezig zijn en soms erger dan daarvoor. Dit ontstaat doordat de droogte in de huid , die de zon ook veroorzaakt, weer hersteld moet worden en produceren de talgklieren extra talg, en daarbij komt dat zonlicht de hoornlaag dikker maakt en het daardoor ook lastig is voor talg om over de huid weg te vloeien omdat poriën verstopt raken. En omdat bij jouw huidtype de talgklieren toch al overproduceren heb je dan juist die weken na je vakantie weer problemen met je huid.

In de wintermaanden produceren talgklieren over het algemeen minder talg, maar omdat de lucht droger is in de atmosfeer droogt de huid meer uit, hierdoor gaan de talgklieren toch weer meer talg produceren en ontstaan er toch ontstekingen. Zeker als je al last hebt van een onzuivere, onrustige huid. En zo blijf je in een cirkeltje ronddraaien van verbetering en daarna weer verergering van de puistjes, pukkeltjes en ontstekingen.

Daarom is het belangrijk om dit huidtype in alle seizoenen goed te verzorgen, als je dit doet dan krijg je een mooie, rustige huid met minder ontstekingen en vermindering van grove poriën in alle seizoenen van het jaar.

Daarnaast is het extra belangrijk bij een vette huid, gecombineerde huid of huid met grove poriën om iedere avond, maar net zo belangrijk, iedere ochtend je huid goed te reinigen!  Als je slaapt herstelt de huidbarrière zich en ontdoet zich van afvalstoffen, deze afvalstoffen wil je ook in de ochtend van je gezicht wassen, anders raken je poriën alsnog verstopt, met als gevolg ontstekingen en/of grove poriën.

 

Dus wil jij nu resultaat, maar ook dat dit resultaat blijvend is?

Dan is de oplossing: Super Solution Productpakket

Deze bestaat uit onderstaande LOOkX full size producten voor thuis

  • LOOkX derma daily cleanser(t.w.v. 30,50) hiermee reinig je 2x per dag je huid.
  • LOOkX peeling pads(t.w.v 38,95) hiermee geef je je huid een professionele peeling in je eigen badkamer. Gebruik ze 1 tot 3 maal per week.
  • LOOkX solution pore minimiser(t.w.v 57,95) dit serum gebruik je 2x per dag onder je dag/nacht verzorging
  • LOOkX solution cream(t.w.v 51,50) deze mooie, matterende dag/nachtverzorging zorgt ervoor dat de talgproductie weer op normaal niveau komt. Je gebruikt hem 2x per dag.

En koop je dit product pakket (waarde 178,90) dan krijg je helemaal cadeau (t.w.v 60,00):

LOOkX Quick Fix Super Solution Treatment voor een vette, gecombineerde huid en/of de huid met grove poriën. Deze behandeling bestaat uit reiniging met de derma daily cleanser, dubbele peelingmethode met de peeling pads en het carbon refining enzym peel en een heerlijk fleecemask gedrenkt in een heerlijke lotion en het pore minimiser serum. De waarde van deze heerlijke behandeling is 60,00. En krijg je cadeau bij het Super Solution productpakket. Deze behandeling gecombineerd met de producten voor thuis, is echt de oplossing voor een huid die gevoelig is voor ontstekingen, ontsiert wordt door grove poriën en gaat glimmen in de loop van de dag. Dus blijf niet onnodig rond lopen met een onrustige, onzuivere huid en maak gebruik van deze aanbieding en krijg een mooie, kalme huid. Die niet meer glimt en je grove poriën verfijnt!

 

Reserveer jouw producten en gratis behandeling en betaal direct via I-Deal!  Dan krijg je tijdens je behandeling ook nog een lipmasker (t.w.v. 6,50) cadeau.

 

 De juiste balans vinden

De voornaamste oorzaak van gebrekkig evenwicht bij een gecombineerde huid of een huid uit balans, is een gedeeltelijk overactieve talgklier, dit kan ontstaan door aanleg of door veranderingen in de hormoonspiegel. Deze huid kenmerkt zich door droge als vette huiddelen. Deze hebben uiteraard een heel verschillende behandeling nodig. Speciale zorg voor dit huidtype is dan ook onmisbaar.

Een deel van het gezicht (vaak de T-zone) heeft de huid een olieachtige glans met vergrote poriën, terwijl de huid in andere delen van het gezicht er droger en vaak ook bleek en vermoeid uitziet.

De behandeling van dit huidtype vereist dan ook middelen met actieve bestanddelen, die de natuurlijke processen in de huid in balans brengen. De droge delen moeten gehydrateerd worden, maar tegelijkertijd moet de olieachtige glans van de vettere delen worden verminderd.

We willen met dit huidtype een resultaat bereiken van een fluweelzachte huid, zonder vettige glans. De hele dag lang!!

 

Wil je gemak, voordeel en je huid verbeteren? Dan is een VIP-pakket misschien wel wat voor jou!