Iedere vrouw, jong of oud, heeft weleens last van pijnlijke, gevoelige borsten in meer of minder mate. Meestal nemen wij vrouwen dit “ongemak’ voor lief, het hoort er nu eenmaal bij, is wat we vaak denken, maar is dit wel zo?

Nee, gezonde borsten horen geen pijn te doen! Blijf niet onnodig met klachten rondlopen, je kan er zelf voor zorgen dat je borsten (weer) gezond zijn!

Een borstweefselmassage is voor borstgezondheid de juiste keuze. Het is een zachte, vrouwvriendelijke behandeling.  Het verbetert de conditie van het borstweefsel en zorgt ervoor dat borstweefsel gezond blijft. Dit helpt om klachten aan de borsten te voorkomen.

Er zitten een groot aantal lymfevaatjes en lymfeknopen in ons borstweefsel. Als er een belemmering ontstaat in dit reinigende en afvoerende systeem van de lymfe kunnen er problemen ontstaan in het zachte borstweefsel. zoals,

  • opgezette en/of pijnlijke borsten
  • cystevorming en verhardingen
  • laaggradige ontstekingen

Veel medische thermografen in Nederland adviseren hun cliënten borstweefselmassage met de manuele lymfedrainage om laaggradige ontstekingen in het borstweefsel te verminderen en daarmee verschillende klachten te verbeteren.

Uiteraard hoef je geen klachten te hebben om deze Manuele Lymfedrainage te ervaren, het is ook een bijzondere ontspannende massage, waarmee je tegelijkertijd ervoor zorgt dat afvalstoffen zich niet ophopen in de borsten en beter worden afgevoerd.

Wil je online een afspraak maken om deze mooie massagetechniek te ervaren? Klik op de button afspraak maken, en kies onder de knop massage voor: borstweefselmassage (90,00) als je een afspraak wilt maken voor deze behandeling.

Maar je mag ook altijd telefonisch contact met mij opnemen voor meer informatie en wat borstweefselmassage voor jou kan betekenen. Of kijk op de site www.degroenezuster.nl

Liefs, Sandra

Behandeling met manuele lymfedrainage van lymfepathologie na kanker is in Nederland wettelijk alleen toegestaan door paramedisch opgeleide oedeem-en huidtherapeuten. En mag ik dus niet behandelen.