Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de zeer kwetsbare huiden ontstaan door zware medicatie, dit kan zijn chemo, bestralingen of andere medicijnen waardoor de huid haar glans verliest, droog, pijnlijk en gevoelig wordt.

De medical reflex treatment is vooral effectief bij

  • mensen in een medisch behandeltraject om het immuunsysteem te versterken
  • bij gebruik van andere zware medicatie die invloed uitoefent op het immuunsysteem
  • bij een verminderde weerstand
  • bij stress

Wat maakt Facial Reflex massage zo uniek?

Bij deze behandeling staat de Facial Reflex Massage centraal. De Facial Reflex Massage is een volledige andere filosofie dan de westerse zienswijze. Het is een gezichtsreflexologie, vergelijkbaar met een voetreflexologie. Net als de voeten liggen er ook gebieden en acupunctuurpunten op het gezicht die het lichaam in al zijn functies en systemen weerspiegelen. Er wordt gewerkt op het in balans brengen van de energiebanen (yin&yang) in het lichaam en een combinatie van verschillende leren en zienswijzen wereldwijd.  Zo ontstaat er een betere doorstroming van energie in het gehele lichaam.

Positieve effecten van deze massage

Deze massage versterkt het immuunsysteem, geeft direct een gezonde uitstraling en je voelt je fitter en uitgerust.

De Medical Reflex massage kent geen contra-indicaties en kan bij iedereen ingezet worden.

We starten met een intake, dan volgt een reinigingsritueel en een huidanalyse. Vervolgens starten we met de Facial Reflex Massage, die ongeveer 20 minuten duurt. Als de huid het toelaat een masker om de huid te voeden en verzachten. We sluiten de behandeling af met de passende huidverzorging en natuurlijk advies om je huid te verzorgen. En als je dat wilt een make-up.  De behandeling kan altijd worden aangepast aan de behoeften van de huid en aan jouw wensen.

De Medical Reflex Treatment is een hele zachte en comfortabele behandeling. Bij deze behandeling wordt alleen je gezicht behandeld en mag kleding aanblijven.

De medical reflex treatment duurt ongeveer 60 minuten en is € 75,00