Een gezonde levensstijl is van essentieel belang voor een goed uitziende huid. Naast hydrateren, gezond eten, sporten en voldoende rusten moet je de huid, ons grootste orgaan, ook extra aandacht geven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld uv-straling te vermijden en een dag- en/of nachtcrème te smeren. Het is echter ook aan te raden om met enige regelmaat een bezoekje te brengen aan Beauty & Skincare Spijkenisse.

Verschillende huidtypen

Huidverzorging is voor iedereen anders. Waar de ene persoon een droge huid heeft, heeft de ander juist een vette, onzuivere huid. Daarnaast is de conditie van de huid ook afhankelijk van het seizoen. Zo krijgt de huid in de winter te maken met koude weersinvloeden terwijl in de zomer juist de warmte van invloed is op je huid. We kunnen de verschillende huidtypen onderverdelen in 7 soorten:

  • Normale huid; zacht, soepel en een gelijkmatige matte glans.
  • Droge huid; kleine droogtelijntjes, schilfertjes of rode vlekjes.
  • Vette huid; voortdurende glans met puistjes en mee-eters.
  • Gevoelige huid; dun en fijn van structuur en kwetsbaar.
  • Verouderde huid; minder elastisch, dunner en rimpeltjes.
  • Gemengde huid; bestaat grofweg uit twee verschillende zones.
  • Huid met problemen; couperose, acne, pigmentvlekjes of littekens.

De juiste verzorging voor jouw huid

We willen allemaal een mooie, gezonde en egale huid. Je levensstijl is enorm belangrijk. Eet en/of drink je ongezond, rook je en slaap je slecht? Dan zal dit terug te zien zijn aan de conditie van je huid. Ook te vaak, te warm en te lang douchen of badderen hebben invloed op de huid. Zorg goed voor je lijf door deze te sporten, water te drinken en bescherm je goed tegen de zon. Maak je huid goed schoon en verschoon ook regelmatig je kussensloop in verband met bacteriën.

De juiste producten

In mijn praktijk maak ik gebruik van de producten van LOOkX SKINCARE of IK SKIN PERFECTION. De producten van LOOkX staan voor het combineren van de meest progressieve lab science met de kracht van natuur in 3 technologieën:

  • Plant stamcel technologie
  • Time release technologie
  • Innovatieve make-up technologie

Het Nederlandse cosmeticamerk IK SKIN PERFECTION behandelt de huid op een natuurlijke wijze. De producten bevatten een hoge dosering cosmeceuticals, hebben een lage PH-waarde, kortom een groene en pure cosmetica die zorgt voor een intensieve huidverbetering.

Beauty & Skincare Spijkenisse

Je bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon voor een kennismakingsbehandeling, waarin ik je meer informatie kan geven over de verschillende mogelijkheden en producten.