Mijn naam is Sandra Nijland en naast de gezichtsbehandelingen die ik aanbied voor mannen en vrouwen ben ik ook oncologisch schoonheidsspecialist en Medikal Skin specialist wat betekent dat ik gespecialiseerd ben in de specifiek zorg van de huid voor, tijdens en na de behandeling van kanker.

Beauty&Skincare Spijkenisse is een professionele salon aan huis, aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS, wat aangeeft dat ik gediplomeerd ben en voldoe aan de kwaliteitsnorm voor beauty professionals. Ook sta ik geregistreerd in het SKIN register. SKIN is het kwaliteitsregister van schoonheidsspecialisten in Nederland. Het is een waarborg voor kwaliteit en er word gewerkt met een systeem voor accreditatie. Dit houd in dat SKIN geregistreerde schoonheidsspecialisten, goed opgeleide professionals zijn, die voortdurend de vakkennis bijhouden en werken volgens een bepaalde kwaliteitsstandaard.

 

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbeteringen
Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Om kennis up-to-date te houden bezoek ik beurzen, regiobijeenkomsten van onze brancheorganisatie en lees ik veel vakbladen. Ook volg ik nog heel regelmatig trainingen, workshops en cursussen, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbeteringen.

Dermatologische kennis
Door de toename van verschillende huidproblemen vind ik het belangrijk dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over dermatologische kennis en daarnaast is het heel belangrijk om huidaandoeningen te herkennen en er voorlichting over te geven. Vandaar dat ik de opleiding “Dermatologie voor schoonheidsspecialisten” heb gevolgd. De lessen worden gegeven door dermatologen, en is een professionele opleiding met actuele informatie. Door deze opleiding kan ik huidaandoeningen sneller herkennen en doorverwijzen naar de huisarts.

Specialisatie Acne
Beauty&Skincare Spijkenisse is in het bezit van de specialisatie Acne, waardoor behandelingen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking kunnen komen. Maar dit is per zorgverzekering verschillend en kan nagevraagd worden bij de zorgverzekeraar. Het kan ook zijn dat er een verwijzing nodig is van de huisarts.

Professionele producten
In de salon word er gewerkt met de professionele producten: LOOkX skincare, IK SKIN PERFECTION en LOOkX make-up.