Mijn naam is Sandra en Beauty&Skincare Spijkenisse is mijn professionele salon aan huis. Beauty&Skincare Spijkenisse biedt behandelingen aan voor mannen en vrouwen en is gespecialiseerd in de specifieke verzorging van de huid voor, tijdens of na de behandeling van kanker.

Aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS, wat aangeeft dat ik gediplomeerd ben en voldoe aan de kwaliteitsnorm voor beauty professionals.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbeteringen
Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Om kennis up-to-date te houden bezoek ik beurzen, regiobijeenkomsten van onze brancheorganisatie en lees ik veel vakbladen. Ook volg ik nog heel regelmatig trainingen, workshops en cursussen, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbeteringen.

Dermatologische kennis
Door de toename van verschillende huidproblemen vind ik het belangrijk dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over dermatologische kennis en daarnaast is het heel belangrijk om huidaandoeningen te herkennen en er voorlichting over te geven. Vandaar dat ik de opleiding “Dermatologie voor schoonheidsspecialisten” heb gevolgd. De lessen worden gegeven door dermatologen, en is een professionele opleiding met actuele informatie. Door deze opleiding kan ik huidaandoeningen sneller herkennen en doorverwijzen naar de huisarts.

Specialisatie Acne
Beauty&Skincare Spijkenisse is in het bezit van de specialisatie Acne, waardoor behandelingen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking kunnen komen. Maar dit is per zorgverzekering verschillend en kan nagevraagd worden bij de zorgverzekeraar. Het kan ook zijn dat er een verwijzing nodig is van de huisarts.

Professionele producten
In de salon word er gewerkt met de professionele producten: LOOkX skincare, IK SKIN PERFECTION en LOOkX make-up.