Powerful wrinkle eraser

lift, verstevigt & verjongt de huid.

Mini face lift behandeling voor de rijpere huid!

 

Dagelijkse huidverzorging loont, zeker tijdens en na de overgang

Tijdens de overgang gaat je lichaam minder oestrogenen (vrouwelijke hormonen ) produceren, deze lagere productie heeft zie je ook terug op de huid en heeft tot gevolg dat je huid sneller verouderd. De hoeveelheid collageen en elastine, die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit, nemen af en daardoor verslapt de huid en ontstaan er diepe rimpels.

Ook kan de huid steeds minder vocht vasthouden. Dit komt door een daling van vochtbindende moleculen, dit tekort aan vocht heeft ook meer rimpels tot gevolg. De huid wordt droger en de samenhang tussen de verschillende huidlagen vermindert. Bovendien worden er minder nieuwe huidcellen aangemaakt, en word de huid dunner.

Er worden ook minder vetcellen geproduceerd, deze vetcellen zorgen voor opvulling van de huid, als dit minder word gaat het gezicht hier en daar wat invallen.

Huidverzorging op maat

In de overgang stelt je huid hoge eisen aan de verzorging. Belangrijk is dat je een product kiest met werkstoffen die precies voldoen aan de behoefte van je huid, een verkeerd gekozen product doet in het gunstigste geval helemaal niets, maar kan ook averechts werken!

In de salon kijken we samen welke producten en behandelingen er nodig zijn om de huid te verbeteren.

Met LOOkX skincare kiezen we voor de krachtig anti-ageing op basis van retinol. Dit ingrediënt zorgt voor zichtbaar vermindering van fijne lijntjes en rimpels. De LOOkX Retinol2ndG (second generation) behoren tot de krachtigste high performance huidverzorgingssystemen op de huidige cosmeticamarkt!

Boosdoeners

Maar hoe goed de moderne creme’s ook zijn, ook je manier van leven heeft zijn weerslag op de huid. Het zal misschien niet altijd lukken, maar probeer deze boosdoeners zo veel mogelijk te vermijden, want ze doen je huid geen goed.

  • overmatige zon
  • nicotine
  • stress
  • slaapgebrek
  • ongezonde voeding
  • te veel alcohol
  • geraffineerde suiker

 

Wil je gemak, voordeel en je huid verbeteren? Dan is een VIP-pakket misschien wel wat voor jou!