pigment-vlekken

Brighten up your skin!

Vermindert pigmentvlekjes en huidverkleuringen, beschermt de huid & helpt de weerstand van de huid op te bouwen

Egaliserende behandeling, voor de huid met pigmentvlekken of huidverkleuringen.

Kies je voor de egaliserende LOOkX behandeling? Dan is er keuze uit:

 • Take Your Time     €99,00 
  • uitgebreide hoge effectieve behandeling van 90 minuten met o.a. huidanalyse, egaliserende dieptereiniging, intensieve dubbele peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, oogcontour verzorging met masker en scrub, sheet masker en oplichtend masker en derma effect massage.
 • Regular Routine    €72,50
  • in 60 minuten krijgt je huid precies wat het nodig heeft door o.a reinigingsritueel, dubbele peeling, onzuiverheden verwijderen en oplichtend masker
 • Quick Fix              €58,50
  • behandeling van 45 minuten, ideaal als kuur, of om je huid een boost te geven als je weinig tijd hebt: reinigingsritueel, vitamine C peeling en oplichtend masker.

                Vraag er naar tijdens je behandeling!

 

 

De huid heeft pigment nodig, om te beschermen tegen de zon.

Maar teveel zon( natuurlijk en kunstmatig zoals de zonnebank), hormonale invloeden(zwangerschap, pilgebruik, overgang )of huid irritatie (wondjes, pukkeltjes of puistjes) kunnen leiden tot verkleuring van de huid. Dit komt omdat melanine niet gelijkmatig aan de huidcellen word afgegeven, en zo ontstaan er de vlekken aan de oppervlakte van de huid.

De pigmentcellen liggen oppervlakkig in de huid, in de onderste laag van de opperhuid, en worden zichtbaar in de opperhuidcellen. Pigmentvlekken ontstaan doordat het afgeven van pigment aan de opperhuidcellen niet meer gelijkmatig gebeurd en hierdoor pigment zich ophoopt. Hierdoor ontstaat er een vlekkerige bruine verkleuring van de huid.

Je kunt beter niet wachten tot er pigmentvlekken ontstaan,maar al vroeg aandacht besteden aan de gezondheid van de huid. Zonneschade wordt namelijk in de huid “opgeslagen”. In de jonge jaren opgeslagen schade kan op latere leeftijd problemen geven. Het gebruik van zonbescherming voor het gezicht is altijd aan te raden, zeker in de zomer, maar ook in de winter.

De tint van onze huid

Onze huidtint wordt allereerst bepaald door de dikte van de hoornlaag en de doorbloeding van de huid, en in de tweede plaats door de hoeveelheid en de verdeling van het huideigen pigment melanine. Daarom is bij de behandeling om pigmentvlekken te verminderen het minstens net zo belangrijk om de doorbloeding te stimuleren en de hoornlaag dun te houden. Hierdoor word het algehele beeld van het gezicht, gezonder en stralender waardoor pigmentvlekken minder opvallen.

 

LOOkX miracle peel kuur

Om pigmentvlekken te verminderen is het aan te raden om te starten met een egaliserende LOOkX miracle peel kuur. Deze bestaat uit 4 behandelingen in 4 weken en producten voor thuisgebruik. Het beste is om deze kuur 2 keer per jaar te doen. Daarnaast is het van belang om regelmatig in de salon te komen voor een behandeling en de producten te gebruiken om de pigmentvlekken blijvend te verminderen.

Stopt men met het gebruik van deze producten dan is de kans groot dat de pigmentophopingen weer terugkeren.

 

En zorg er voor dat de huid niet teveel aan de zon wordt blootgesteld. Zon is niet altijd de oorzaak van pigmentvlekken, maar maakt het wel altijd erger.

 

Kies je voor een behandeling van JANSSEN. Dan is er keuze uit:

 • behandeling van 75 minuten  €69,50
  • reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, huidverzorgend ampul, massage en masker
 • behandeling van 60 minuten  €59,50
  • reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, huidverzorgend ampul en masker

Haal meer uit je Janssen behandelingen door de behandeling te upgraden met:

 • fruitzuurpeeling                     €5,00
 • collageen fleece masker      €10,00
 • peel off mask                       €7,50

Uiteraard is het wel mogelijk om het epileren, verven van wimpers of wenkbrauwen, of het harsen bij de behandeling te boeken, je krijgt dan 2,00 korting per onderdeel.

 

Wil je gemak, voordeel en je huid verbeteren? Dan is een VIP-pakket misschien wel wat voor jou!

 

 

lookx-skincare
logo-website-ik-skin-perfection
lookx-make-up-2