pigment-vlekken

De huid heeft pigment nodig, om te beschermen tegen de zon.

Maar teveel zon( natuurlijk en kunstmatig zoals de zonnebank), hormonale invloeden(zwangerschap, pilgebruik, overgang )of huid irritatie (wondjes, pukkeltjes of puistjes) kunnen leiden tot verkleuring van de huid. Dit komt omdat melanine niet gelijkmatig aan de huidcellen word afgegeven, en zo ontstaan er de vlekken aan de oppervlakte van de huid.

De pigmentcellen liggen oppervlakkig in de huid, in de onderste laag van de opperhuid, en worden zichtbaar in de opperhuidcellen. Pigmentvlekken ontstaan doordat het afgeven van pigment aan de opperhuidcellen niet meer gelijkmatig gebeurd en hierdoor pigment zich ophoopt. Hierdoor ontstaat er een vlekkerige bruine verkleuring van de huid.

Je kunt beter niet wachten tot er pigmentvlekken ontstaan,maar al vroeg aandacht besteden aan de gezondheid van de huid. Zonneschade wordt namelijk in de huid “opgeslagen”. In de jonge jaren opgeslagen schade kan op latere leeftijd problemen geven. Het gebruik van SPF30 voor het gezicht is altijd aan te raden, in de zomer, maar zeker ook in de winter. LOOkX Skincare heeft een SPF 30 die je onder de dagelijkse verzorging aanbrengt, waardoor de huid goed beschermt blijft.

LOOkX miracle peel kuur

Om pigmentvlekken te verminderen is het aan te raden om te starten met een LOOkX miracle peel kuur. Deze bestaat uit 4 behandelingen in 4 weken en producten voor thuisgebruik. Het beste is om deze kuur 2 keer per jaar te doen. Daarnaast is het van belang om regelmatig in de salon te komen voor een behandeling en de producten te gebruiken om de pigmentvlekken blijvend te verminderen.

Hierbij is het wel van belang dat deze producten blijvend gebruikt worden. Stopt men met het gebruik van deze producten dan is de kans groot dat de pigmentophopingen weer terugkeren.

En zorg er voor dat de huid niet teveel aan de zon wordt blootgesteld. Zon is niet altijd de oorzaak van pigmentvlekken, maar maakt het wel altijd erger.

LOOkX treatment keuze uit pigmentatie, retinol of AHA fruit acid behandelingen.

JANSSEN behandelingen, word er gekozen voor de producten uit de fair skin lijn, deze lichten de huid op en geven een verhelderend effect. Voor het beste resultaat kan de behandeling uitgebreid worden met de fruitzuurpeeling.

Word VIP member, en ik kan een persoonlijk huidverzorgingspakket aanbieden, wat echt huidverbetering oplevert!

 

 

lookx-make-up-2
lookx-skincare
janssen-cosmetics